I hagen 10. juni 2012Se på det greiene her da! Skulle ha vært et fjellbed liksom, med dekorative steiner innimellom staudene. Det er mest mose og gress og steinene ligger underst. Har irritert meg over denne flekken i ny og ne, og i dag tok jeg spaden i egne hender og dro frem trilleboren.

 

Det er jo ikke noe vits i å gå rundt å irritere seg når grovarbeidet er unnagjort på en time! Men det vet man jo ikke før det er gjort selvfølgelig. Dette ser jo ganskje ryddig ut allerede. Hadde tenkt å fjerne alt sammen først, men ombestemte meg. Det er jo ikke noe pent med et hull uten noe i heller.

Før jeg legger steinen rund kanten av bedet, må den vaskes ren for sand. Provisorisk opplegg med murebøtte, hønsenetting og hageslange. Virker som bare det!For å gjøre en litt lang historie kort. Sånn ble det til slutt. Beholdt en buskmure som var i ganske fin forfatning.


Premien er som vanlig en liten tur på hagesenteret! Ikke noen storhandel, men jeg fant en krypbeinved som ble plassert bakerst. Flyttet et par avleggere av marikåpe som hadde spredd seg et annet sted i hagen. Foran ble det plass til to iris jeg fikk av en snill dame i nærheten som skal snart skal selge hus og hage.Tar med noen øyeblikksbilder fra hagen til slutt. Det er like før peonen slår ut i blomst. En maur koser seg med sukkerdrikke så lenge....Min rosehagtorn er på sitt vakreste om dagen.En fagerbusk som lever opp til navnet sitt!

Hørte på Desert Rose med Sting i hagen i dag, og jobben gikk som en lek.

Sting / Branford Marsalis / Steven Mercurio / The Royal Philharmonic Concert Orchestra: Desert RoseIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,

Vinter i heges hage

Liker du litografiet "The Gardener" av Eser Afacan? Se mer på nettsiden sgkunst.no

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits